Echt blauw

op

Mauritius 

PimFischerAdventure.png

Videos

Een paar weken voordat ik aan mijn avonturen op Mauritius begin heb ik een nieuwe DJI Mavic Pro 2 - Hasselblad gekocht. Deze heb ik speciaal gekocht om mee te nemen tijdens mijn stage op Mauritius. Ik wil gaan vliegen tijdens mijn uitstapjes in de weekends. Vooral de watervallen trekken me aan maar ook de oceaan. 
Vliegen met een drone is altijd al een hobby van me geweest. Mijn hobby is begonnen toen ik zeven jaar was en van mijn ouders een klein speelgoed radio controlled helikoptertje kreeg. 

De wereld in vogelvlucht ziet er altijd spectaculair uit.

Mauritius

 

Cambodja

 

Cambodja

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png