Werkweek 4

Bijgewerkt: 24 jan 2019

Tijdens mijn vierde werkweek ben ik eigenlijk alleen maar aan de slag geweest met het automatiseringsprogramma Zapier.

Dit programma kan gebruikt worden om twee programma’s aan elkaar te koppelen, denk bijvoorbeeld aan Instagram en facebook. Je kan met deze software instellen dat wanneer er een foto wordt gepost op Instagram, deze ook automatisch wordt gepost op facebook. Zapier wordt al op meerdere vlakken toegepast. Wij onderzoeken nog meerdere mogelijkheden met Zapier.


Vrijdag heb ik uitleg gekregen over hoe de tarieven in elkaar zitten. Samen met een collega student gaan ik werken aan de tarieven voor het volgende jaar. Een belangrijke en moeilijke opdracht, maar ik denk dat wij het samen wel kunnen!


Tijdens de werkweek gaan we regelmatig uit eten omdat het gemakkelijk en bovendien erg lekker is. We hebben een gezellig stam-restaurant gevonden waar wij regelmatig lekker eten en drinken. De bediening is heel vriendelijk en het is mega-goedkoop.


In het weekend zijn wij naar de hoofdstad van Mauritius, Port Louis geweest. Dit stads avontuur kun je lezen in een ander blog!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png