Werkweek 3: Projecten

Mijn derde werkweek hier in Mauritius zit er alweer op en deze week heb ik redelijk veel gedaan.

Vorige week werd er aan mij gevraagd of ik in het begin van deze week de reservervation-department wilde helpen, omdat die het heel erg druk hadden. Dit heb ik maandag, dinsdag en woensdag dan ook voornamelijk gedaan. Er moest data van het ene systeem overgezet worden naar het andere, wat heel veel invulwerk was.


Op donderdag ben ik aan de slag gegaan om het vijf-jaren budget te visualiseren voor presentaties en heb hier samen met mijn begeleider aan gewerkt. Daarnaast heeft hij mij verteld over een mogelijke uitbreiding in het buitenland.


Vrijdag mocht ik een document inzien die was opgesteld voor de overheid, om een aanvraag in te dienen voor de huur van een stuk land. Daarnaast kreeg ik ook het financiële plan van het toekomstige resort doorgestuurd wat we daar willen gaan ontwikkelen. Maandag ga ik samen met mijn begeleider deze aanvraag bij de overheid en het financiële plan van het resort doornemen en kan ik er vragen over stellen.


In het weekend ben ik vooral uitgegaan en hebben we een heel leuk bedrijfsfeestje gehad! In mijn andere blog (vrije tijd) kun je meer lezen over het bedrijfsfeest.


Tot volgende week!