Werkweek 3: Projecten

Bijgewerkt: 20 mrt 2019

Mijn derde werkweek hier in Mauritius zit er alweer op en deze week heb ik redelijk veel gedaan.

Vorige week werd er aan mij gevraagd of ik in het begin van deze week de reservervation-department wilde helpen, omdat die het heel erg druk hadden. Dit heb ik maandag, dinsdag en woensdag dan ook voornamelijk gedaan. Er moest data van het ene systeem overgezet worden naar het andere, wat heel veel invulwerk was.


Op donderdag ben ik aan de slag gegaan om het vijf-jaren budget te visualiseren voor presentaties en heb hier samen met mijn begeleider aan gewerkt. Daarnaast heeft hij mij verteld over een mogelijke uitbreiding in het buitenland.


Vrijdag mocht ik een document inzien die was opgesteld voor de overheid, om een aanvraag in te dienen voor de huur van een stuk land. Daarnaast kreeg ik ook het financiële plan van het toekomstige resort doorgestuurd wat we daar willen gaan ontwikkelen. Maandag ga ik samen met mijn begeleider deze aanvraag bij de overheid en het financiële plan van het resort doornemen en kan ik er vragen over stellen.


In het weekend ben ik vooral uitgegaan en hebben we een heel leuk bedrijfsfeestje gehad! In mijn andere blog (vrije tijd) kun je meer lezen over het bedrijfsfeest.


Tot volgende week!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png