Tarieven berekenen

Bijgewerkt: 20 mrt 2019

Zo, de vijfde werkweek zit er alweer op!


Deze week ging ook weer erg snel voorbij. De sfeer op het werk is erg gezellig, waardoor de tijd ook snel gaat. Helaas was deze week mijn begeleider ziek, waardoor ik op een gegeven moment vast kwam te zitten met mijn opdracht (Tarieven 2019/2020). Hierdoor heb ik de laatste dagen van de week niet heel veel kunnen doen aan de tarievenopdracht. Overleg over de tarieven was noodzakelijk. De tijd die ik niet aan mijn opdracht kon besteden heb ik benut door mijn collega's en mede studenten te helpen.


Na het werken ga ik vaak nog wat doen met de andere studenten. Zo heb ik gisteren boodschappen gedaan in La Croisette en heb ik hier nog lekker bij een restaurant gezeten. Hierdoor gaat de tijd na het werk ook erg snel en ben je weer helemaal uitgerust en klaar voor de volgende dag!


Op zaterdag ben ik met drie andere studenten op een vaartocht naar Gabriel Island met een catamaran geweest.

Dit was een erg leuk avontuur en is terug te lezen in mijn andere blog!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png