Procedure uitschrijven

Zo dan, ons project “Extras” is goedgekeurd en klaar om gebruikt te worden op de Value-Add afdeling. We hebben vorige week de puntjes op de i gezet. We hebben het model zelf getest, laten testen en het grondig nagekeken. We zijn er enthousiast over.


Deze week hebben we samengezeten met het management om een procedure uit te schrijven die gebruikt moet worden in combinatie met het model. We hebben een aantal bullet-points uit het management overleg die we gaan bespreken en verder gaan uitwerken.


Daarnaast willen we een nieuwe mail samenstellen die gebruikt moet worden wanneer gasten een kamer boeken. De mail die we nu gebruiken vinden we te lang.


Het afgelopen weekend zijn we alleen maar uitgegaan. Maar het aankomend weekend gaan we weer een boot-trip doen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png