Linksrijden

Hey Allemaal,


Op vrijdag zijn we de avond begonnen met een etentje bij een tamelijk luxe tent. Hier kregen wij te horen dat er een nieuwe stagiaire uit Zuid-Afrika was aangekomen. We nodigde haar uit om kennis te maken en wat te komen drinken bij the Green House waar we na de werkweek allemaal waren. Hoewel iedereen vrij moe was van een zware werkweek besloten we toch uit te gaan en de buurt te laten zien.


Dit was helaas geen groot succes. Omdat een van de jongens een tanktop droeg en een andere sandalen mochten we maar één club in, waar het veel te druk was. We hebben hier wel veel gelachen, maar zijn uiteindelijk maar naar huis gegaan om nog wat te chillen.


Op zaterdag hadden wij niks afgesproken, dus heb ik maar boodschappen gedaan en het huis op orde gebracht.


Aan welke kant zit het stuur?

Autorijden

Zondag zijn wij naar Tamarin Falls gegaan. Dit ligt redelijk in het zuiden. Hier kun je een wandeltocht maken naar de watervallen en je kunt vanaf de waterval springen. Deze keer reed ik de auto, wat erg leuk was om te doen. Hier rijdt iedereen aan de linkerkant, maar gelukkig was ik hier snel aan gewend. Het is wel grappig, want met een andere student hadden we een hele lange discussie over aan welke kant je moet inhalen in Nederland. Hier is inhalen aan de rechterkant namelijk normaal.


Tamarin Falls

Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats liepen we een kwartiertje waarna de eerste en mooiste waterval tevoorschijn kwam. Hier zijn wij van afgesprongen, wat nog redelijk spannend was omdat het erg lastig was om te staan en je daar geen misstap wilde maken omdat recht onder de rotsblokken ligt.


Het water hier was erg koud, maar lekker verkoelend aangezien het bizar heet was. Na hier een broodje te hebben gegeten gingen wij door naar waterval nummer twee, waar we ook weer vanaf zijn gesprongen.


Hier onderaan de waterval hebben we het merendeel van de middag doorgebracht met zwemmen, eten en chillen. Na deze activiteiten zijn we terug naar de auto's gegaan, wat toch weer heel hele klim was vanaf de waterval.Rond 17:00 kwamen wij thuis aan, gingen wat hangen en op tijd naar bed, want de volgende werkweek kwam er alweer aan.