Le Morne Brabant

Bijgewerkt: 16 jan 2019

Ja hoor, Ook afgelopen week was een succes. Op maandag hebben we oudjaar gevierd in Grand baie en daar genoten van een heerlijke BBQ aan het strand. Hierna hebben we aan het strand gezeten en met wat drankjes gewacht op 00:00. Er ging enorm veel vuurwerk af. Na het vuurwerk zijn we nog naar een aantal clubs geweest.


Op woensdag zijn we naar Le Morne Brabant gereden. Deze berg is een icoon in Mauritius, voornamelijk door haar lugubere verleden. Wij gingen met z'n alle deze berg beklimmen, en hoewel we eigelijk om 09:00 wilde beginnen kwamen we pas om 10:45 aan. Hierdoor was het bloedheet, helemaal bovenop, omdat het toen 12:30 was. Het uitzicht was wel fantastisch en het was zeker een prestatie dat het was gelukt.


Eenmaal beneden gingen we naar het strand, wat erg mooi was. Hierna reden we door op zoek naar een restaurant, maar omdat 2 januari hier een feestdag is was bijna alles gesloten. Uiteindelijk vonden we toch nog een plek om wat te eten. Op weg naar huis kwamen we een prachtige zonsondergang tegen en besloten maar een kleine omweg te nemen via Flic en Flac om nog wat langer te kunnen genieten van de zonsondergang. In Flic en Flac hebben we een tijdje gezeten aan het strand waarna we weer naar huis reden.Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png