Goedkeuring!

Bijgewerkt: 31 jan 2019

Ja hoor, er zit weer een week op.


Afgelopen week heb ik samen met een mede student verder gewerkt aan de extra’s die wij willen en kunnen aanbieden aan onze gasten. Wij hebben verder onderzocht hoe dit gefinancierd kan worden. Vandaag is ons voorstel goedgekeurd door de directie en nu gaan we werken aan het "monkey-proof" maken van de excel bestanden zodat deze makkelijk gebruikt kunnen worden door de medewerkers van de afdeling klant relaties. Wanneer ons project "Extras" af is gaan we weer aan de slag met de tarieven voor de komende jaren en de Price Intelligence Engine.


Het afgelopen weekend zijn wij gaan vissen in een klein bootje op de Indische Oceaan. Maandag was het een officiële nationale feestdag op Mauritius (Thaipuoosam) en dus was iedereen vrij.

Lees hier meer over in mijn andere blog!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png