Extra services

Bijgewerkt: 24 jan 2019

Ja hoor, er zit nog een werkweek op. Deze week ben ik aan de slag gegaan met Value Add Sales. Naast het aanbieden van een appartement, villa of penthouse bieden wij ook andere services aan, zoals boottrips, excursies en vervoer.


Mijn voorganger van de Haagse Hogeschool heeft onderzocht of het wenselijk was om gratis vervoer aan te bieden van het vliegveld naar de resorts, wat uiteindelijk ook echt is uitgevoerd.


In kaart

Ik mag uit gaan vogelen of wij ook andere services kunnen aanbieden om de klanten binnen te halen, dit financieel in kaart te brengen en kijken wat vergelijkbare concurrenten doen. Ik begon dus met het maken van een vergelijking van de concurrenten, wat zij voor services leverden, hoe hun appartementen er uit zien en wat de prijzen zijn. Hierna heb ik onderzoek gedaan naar wat gasten belangrijk vinden en dit overlegt met andere studenten en collega's. Wij kwamen op een aantal leuke antwoorden en deze heb ik voor het grootste deel vorige week in kaart gebracht.


Villa

Ook heb ik deze week een bezoekje gebracht aan drie van onze complexen, om te kijken wat wij hebben en hoe groot het is. Hoewel de normale suites er al uitstekend uitzien, zijn de penthouses en villa's echt fenominaal!


In het weekend zijn wij naar Tamarin gegaan om de watervallen te zien,

lees hier meer over in mijn andere blog!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png