Extra services

Ja hoor, er zit nog een werkweek op. Deze week ben ik aan de slag gegaan met Value Add Sales. Naast het aanbieden van een appartement, villa of penthouse bieden wij ook andere services aan, zoals boottrips, excursies en vervoer.


Mijn voorganger van de Haagse Hogeschool heeft onderzocht of het wenselijk was om gratis vervoer aan te bieden van het vliegveld naar de resorts, wat uiteindelijk ook echt is uitgevoerd.


In kaart

Ik mag uit gaan vogelen of wij ook andere services kunnen aanbieden om de klanten binnen te halen, dit financieel in kaart te brengen en kijken wat vergelijkbare concurrenten doen. Ik begon dus met het maken van een vergelijking van de concurrenten, wat zij voor services leverden, hoe hun appartementen er uit zien en wat de prijzen zijn. Hierna heb ik onderzoek gedaan naar wat gasten belangrijk vinden en dit overlegt met andere studenten en collega's. Wij kwamen op een aantal leuke antwoorden en deze heb ik voor het grootste deel vorige week in kaart gebracht.


Villa

Ook heb ik deze week een bezoekje gebracht aan drie van onze complexen, om te kijken wat wij hebben en hoe groot het is. Hoewel de normale suites er al uitstekend uitzien, zijn de penthouses en villa's echt fenominaal!


In het weekend zijn wij naar Tamarin gegaan om de watervallen te zien,

lees hier meer over in mijn andere blog!