Black river Gorges Park en Grand Baie


Ook mijn zaterdag was erg leuk. Wij zijn met z’n 10en in totaal naar Black River Gorges park gereden om daar te gaan wandelen. Van tevoren had ik al wat drinken ingeslagen, maar ik ging die ochtend ook naar de bakker om voor mijn onbekende broodjes te halen.

We reden uiteindelijk met twee auto’s en de rit duurde aardig lang. Na ongeveer 60 minuten rijden kwamen wij aan en zagen gelijk kleine apen op de weg lopen. Ook stonden hier twee grote standbeelden van goden.

Eén van de standbeelden


De wandeling was erg mooi en heel erg intensief. Er moest veel geklommen worden en er lag geen echte weg. Uiteindelijk was het de klim zeker waard, want het uitzicht van bovenaf was prachtig.


Uitzicht vanaf een berg, in de verte zie je de oceaan

Het plan was om de grote route te lopen maar omdat er weinig of geen navigatieborden hingen waren we opeens terug bij onze auto’s. Het was nog niet zo laat dus we vertrokken om te kijken bij de Eau blue watervallen. Hier eenmaal aangekomen kwam er geen druppel water vanaf, maar zat het wel bomvol muggen. Iedereen is hier dus een paar bulten rijker geworden.

De opgedroogde watervallen


Hierna gingen we maar naar huis en hebben snel wat gegeten in de hoofdstraat. Later op de avond gingen we uit in Grand Baie en kwamen daar de andere groep studenten tegen die in een andere stad wonen (Flic en Flac). Supergezellig!


Op zondag hebben we het allemaal maar een beetje rustig aan gedaan en heb ik de nodige huishoudelijke taken moeten verrichten...

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png