Bedrijfsfeest en afscheid

Het weekend begon vrijdag gezellig, maar ook wel treurig. Eén van de twee andere Nederlanders die hier stage lopen vloog op zaterdag naar huis. We hebben een gezellige avond voor hem georganiseerd om het afscheid te vieren.Onze favoriete bar
Twee cocktails voor de prijs van één, wie wil dat nu niet!?

De avond begon met een aantal cocktails in een mooie bar aan het strand. Vervolgens zijn we uit eten geweest bij Happy Rajah, een Indiaas restaurant waar we genoten hebben van het lekkere eten en de ambiance. Na het eten zijn we met de taxi naar huis gegaan en hebben nog gezellig wat gedronken. Na deze tussenstop uiteindelijk weer in een taxi naar Grand Baie om daar uit te gaan. Een heel erg drukke avond, waarvan je de volgende dag eigenlijk moet uitrusten.


Strand Grand Baie
Het strand van Grand Baie

Maar niets is minder waar! Zaterdag was er een bedrijfsfeest georganiseerd, waarvoor al het personeel van het hoofdkantoor was uitgenodigd. Het bedrijf bestaat tien jaar. Het feest vond plaats op een luxe countryclub en er werd constant gegeten en gedronken. De avond was erg leuk georganiseerd en het eten was heerlijk! Zondag is mijn verjaardag en dat is om 00:00 daar ook gevierd met een toast en een speech.


Gedekte tafel 10 jaar Luxary Ocean Vacation
De tafel waaraan we genoten hebben van onder ander hert, eend en kip

Op zondag waren alle studenten er slechter aan toe dan ik. We hebben deze zondag dan ook besteed aan relaxen bij het zwembad en op het strand. Het is op zondag altijd druk op het strand. Het strand is dan de ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. Hierdoor hangt er een relaxede sfeer. 's Avond zijn we buitenhuis gaan eten, want wie kookt er nou op zijn verjaardag?


De werkweek begint nu weer, dus tot volgende week!