Bedrijfsfeest en afscheid

Bijgewerkt: 20 mrt 2019

Het weekend begon vrijdag gezellig, maar ook wel treurig. Eén van de twee andere Nederlanders die hier stage lopen vloog op zaterdag naar huis. We hebben een gezellige avond voor hem georganiseerd om het afscheid te vieren.Twee cocktails voor de prijs van één, wie wil dat nu niet!?

De avond begon met een aantal cocktails in een mooie bar aan het strand. Vervolgens zijn we uit eten geweest bij Happy Rajah, een Indiaas restaurant waar we genoten hebben van het lekkere eten en de ambiance. Na het eten zijn we met de taxi naar huis gegaan en hebben nog gezellig wat gedronken. Na deze tussenstop uiteindelijk weer in een taxi naar Grand Baie om daar uit te gaan. Een heel erg drukke avond, waarvan je de volgende dag eigenlijk moet uitrusten.


Het strand van Grand Baie

Maar niets is minder waar! Zaterdag was er een bedrijfsfeest georganiseerd, waarvoor al het personeel van het hoofdkantoor was uitgenodigd. Het bedrijf bestaat tien jaar. Het feest vond plaats op een luxe countryclub en er werd constant gegeten en gedronken. De avond was erg leuk georganiseerd en het eten was heerlijk! Zondag is mijn verjaardag en dat is om 00:00 daar ook gevierd met een toast en een speech.


De tafel waaraan we genoten hebben van onder ander hert, eend en kip

Op zondag waren alle studenten er slechter aan toe dan ik. We hebben deze zondag dan ook besteed aan relaxen bij het zwembad en op het strand. Het is op zondag altijd druk op het strand. Het strand is dan de ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. Hierdoor hangt er een relaxede sfeer. 's Avond zijn we buitenhuis gaan eten, want wie kookt er nou op zijn verjaardag?


De werkweek begint nu weer, dus tot volgende week!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png