Nog 4 weken

Nog maar 4 weken te gaan. De tijd vliegt hier (helaas) snel voorbij en zo ook de werkweken.


Afgelopen week heb ik samen met mijn collega's verder gewerkt aan de tarieven voor het aankomende jaar. We hebben ons model verfijnd, bijgewerkt en doorgenomen met de manager. Het model klopt nu, maar nu moeten wij het implementeren in alle complexen, wat nog wel een tijdje gaat duren.


Uitzicht

De afgelopen week ben ik samen met de manager naar het zuiden gereden om twee locaties te bezoeken waar (waarschijnlijk) nieuwe appartementen van ons gebouwd gaan worden. Ik heb hier de drone loslaten en wat een betoverend landschap was het zeg!


Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png