3,5 weken

Hey Allemaal,


Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met het implementeren van het tarievenmodel in verschillende complexen. De klus was toch wat ingewikkelder dan ik dacht, omdat ik het in principe had gemaakt voor 1 type kamer per complex, maar natuurlijk kunnen er ook verschillende zijn (penthouse, suite, villa). Hierdoor heb ik dus wat verder moeten spelen in excel maar uiteindelijk is het gelukt. Dit hoofdstuk kan dus vandaag of morgen worden afgesloten. De komende tijd ga ik proberen te gebruiken voor mijn stage verslag, want hier moet nog redelijk veel aan gebeuren.


Het voelt raar aan, om te realiseren dat ik over drie en een halve week alweer in Nederland ben. De tijd vliegt hier echt voorbij, wat van de ene kant leuk is omdat ik mijn familie en vrienden weer kan zien, maar van de andere kant betekent dit ook dat ik alles hier kwijtraak en weer terug moet naar school.


Fijne dag!

Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png