3,5 weken

Hey Allemaal,


Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met het implementeren van het tarievenmodel in verschillende complexen. De klus was toch wat ingewikkelder dan ik dacht, omdat ik het in principe had gemaakt voor 1 type kamer per complex, maar natuurlijk kunnen er ook verschillende zijn (penthouse, suite, villa). Hierdoor heb ik dus wat verder moeten spelen in excel maar uiteindelijk is het gelukt. Dit hoofdstuk kan dus vandaag of morgen worden afgesloten. De komende tijd ga ik proberen te gebruiken voor mijn stage verslag, want hier moet nog redelijk veel aan gebeuren.


Het voelt raar aan, om te realiseren dat ik over drie en een halve week alweer in Nederland ben. De tijd vliegt hier echt voorbij, wat van de ene kant leuk is omdat ik mijn familie en vrienden weer kan zien, maar van de andere kant betekent dit ook dat ik alles hier kwijtraak en weer terug moet naar school.


Fijne dag!