2 cruises 2 dagen

Bijgewerkt: 20 mrt 2019

Jaja, mijn één na laatste weekend zit erop.


Wat een geluk hadden wij met het weer dit weekend zeg. Alle weersvoorspellingen gaven aan dat het flink zou gaan stormen, maar toch hebben we maar een cruise geboekt omdat we niet nog een weekend niets wilden doen.


Dolfijnen

Uiteindelijk gingen wij op zaterdag naar Ile Aux Bénitiers met een speedboot. Eerst hebben wij gezwommen met dolfijnen, maar zelf vond ik dit erg teleurstellend. Ten eerste waren hier meer boten met toeristen dan dolfijnen en ten tweede zag je de dolfijnen echt voor 3 seconden wanneer de kapitein "Allee!" schreeuwde en je het water in moest springen.


Steen

Na het dolfijnen avontuur gingen wij verder naar Ile Aux Bénitiers. We kwamen langs the Crystal Rock, een beroemde steen in het water, wat precies interessant is voor ...30 seconden. Het eiland is veel leuker, hier konden wij lekker zwemmen, eten en drinken. Rond drie uur gingen wij weer met de speedboot terug naar huis. Nog wat kleine huishoudelijke taken gedaan en begonnen met de voorbereiding voor de avond en de volgende dag.Ontbijt op de boot

Op zondagochtend gingen wij naar Grand Baie opzoek naar een catamaran. Gelukkig was het geen probleem om er een te vinden en tien minuten later zeilden we naar Gabriel Island. Natuurlijk begint deze zeereis met een biertje om 9:15, wat de dag alleen maar beter maakt.


Sportief

Na 1,5 uur cruisen kwamen wij aan op Gabriel Island. We gingen snorkelen, zwemmen en genieten van de omgeving en het prachtige weer. Na de lunch op de boot en zijn we weer richting huis gevaren. De terugreis was erg interessant omdat de oudere passagiers op de boot veel meer in een feestsfeer waren dan de jongeren, wat leidde tot een aantal geweldige momenten.


Nu moet ik weer even aan het werk,


Tot volgende week!Recente blogposts

Alles weergeven

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png