top of page
foto pasport aankomst en vertrek Mauritius

Mijn

Stage op Mauritius

winter 2018-2019

Logo Pim Fischer Adventure

Geslaagde stage Mauritius

Op Mauritius heb ik stage gelopen bij een facility-management onderneming. Op deze pagina kun je lezen wat ik heb geleerd van mijn stage en wat ik in mijn vrije tijd gedaan heb. Bijna al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik raad een buitenlandse stage dan ook zeker aan. Stage op Mauritius was meer dan de moeite waard...

ankerstageMaurtius

Stage op Mauritius

november 2018 - februari 2019

Laatste blogs Mauritius

In het derde jaar voor mijn studie aan de Haagse Hogeschool, Finance & Control (Bedrijfseconomie) ga ik op stage naar het buitenland. Ik wil het liefst naar Mauritius van begin november 2018 tot begin maart 2019. Stage in het buitenland trekt me meer omdat ik de verschillende culturen wil proeven.

Op mijn site geef ik je updates van de avonturen die ik meemaak tijdens mijn stage-periode op het eiland. Geniet mee van mijn Avonturen op Mauritius.

Na mijn stage op Mauritius is het nu gewoon weer naar de Haagse Hogeschool in Den Haag. Nu geen taxi meer die je naar het werk brengt, maar gewoon met het openbaar vervoer met al zijn beslommeringen. Naast mijn dagelijkse zaken ben ik me aan het voorbereiden op mijn stage in Cambodja. Vandaar dat het bloggen op een laag pitje staat.

AnkerMijnStageMauritus

Mijn stage op Mauritius (november 2018 - februari 2019)

Mijn vrije tijd op Mauritius (juli - augustus 2019)

Het weer in Point aux Cannoniers 
Dit was mijn plekje op Mauritius, ben je al jaloers?

landkaart pointe aux cannoniers

Pointe aux Cannoniers

bottom of page