Mijn

Stage op Mauritius

winter 2018-2019

PimFischerAdventure.png

Geslaagde stage Mauritius

Op Mauritius heb ik stage gelopen bij een facility-management onderneming. Op deze pagina kun je lezen wat ik heb geleerd van mijn stage en wat ik in mijn vrije tijd gedaan heb. Bijna al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik raad een buitenlandse stage dan ook zeker aan. Stage op Mauritius was meer dan de moeite waard...

 

Stage op Mauritius

november 2018 - februari 2019

Laatste blogs Mauritius

In het derde jaar voor mijn studie aan de Haagse Hogeschool, Finance & Control (Bedrijfseconomie) ga ik op stage naar het buitenland. Ik wil het liefst naar Mauritius van begin november 2018 tot begin maart 2019. Stage in het buitenland trekt me meer omdat ik de verschillende culturen wil proeven.

Op mijn site geef ik je updates van de avonturen die ik meemaak tijdens mijn stage-periode op het eiland. Geniet mee van mijn Avonturen op Mauritius.

Na mijn stage op Mauritius is het nu gewoon weer naar de Haagse Hogeschool in Den Haag. Nu geen taxi meer die je naar het werk brengt, maar gewoon met het openbaar vervoer met al zijn beslommeringen. Naast mijn dagelijkse zaken ben ik me aan het voorbereiden op mijn stage in Cambodja. Vandaar dat het bloggen op een laag pitje staat.

 

Mijn stage op Mauritius (november 2018 - februari 2019)

Mijn vrije tijd op Mauritius (juli - augustus 2019)

Het weer in Point aux Cannoniers 
Dit was mijn plekje op Mauritius, ben je al jaloers?

Pointe aux Cannoniers

Stage 3e jaars november 2018 - maart 2019

Avonturen meebeleven?

schrijf je in en ontvang mijn updates

Over mij

  • YouTube Icon Pim Fischer
  • Instagram Pim Fischer
  • LinkedIn Icon Pim Fischer
  • Facebook Icon Pim Fischer

Mijn naam is Pim Fischer. Voor mijn studie, Finance & Control, aan de Haagse Hogeschool ga ik stage lopen op Mauritius. Een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het ligt op zo'n 9.500 km hiervandaan en ruim 14 uur vliegen vanaf Amsterdam.  
Het verloop van mijn avontuur >>

 

Mauritius (succesvol afgerond)
winter 2018 - 2019 stage Finance & Control

Cambodja 
zomer 2019 stage Micro-Finance

Stage juli - augustus 2019

Omdat ik me wil oriënteren voor mijn eindstage in micro-finance ga ik in mijn zomervakantie 2019 op stage naar Cambodja. Toevallig is het ook zo'n 9.500 km van thuis, ongeveer net zover als Mauritius. Deze stage is micro-finance georiënteerd. Dus ik hoop hier te leren of ik inderdaad de goede richting opgeslagen ben. 

Hier kun je mijn avontuur volgen in Cambodja >>

Stage 4e jaars eindstage 2020

Mijn stage begint in het najaar bij VSL (Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland), in Delft. Ik sta in de startblokken. 

Eindstage + scriptie (in overleg HHS)
najaar 2020 stage Finance & Control

copyright - Pim Fischer
Middel 1-8.png