waterval op Mauritius

Prachtig

Mauritius 

logo Pim Fischer avontuur
 

Hallo, ik ben terug uit Mauritius,

Het was een schitterend, onvergetelijk avontuur en ik heb veel geleerd en beleefd zowel op mijn stagebedrijf als in mijn vrije tijd.

 

Iedereen superbedankt voor de geweldige stage op Mauritius. Mijn stage verslag is niet openbaar (gevoelige informatie), maar wel goedgekeurd door mijn stagebedrijf op Mauritius en de Haagse Hogeschool. De goedkeuring had nog wat voeten in de aarde, omdat de directeur -stagebegeleider - plotseling opgenomen moest worden in het ziekenhuis in Port Louis. Hierdoor heb ik de laatste puntjes op de "i" thuis in Boskoop gezet. Gelukkig gaat het weer beter met hem en dank dat hij tijd heeft kunnen vrijmaken om het stageverslag te beoordelen. 

 

Je moet je wel kunnen aanpassen aan de cultuur, wat soms best moeilijk is. Er wordt bijvoorbeeld heel anders omgegaan met tijd. Het eten is heel anders. Het weer is anders. Maar het belangrijkste, de mensen zijn zo vriendelijk en behulpzaam.

Ik raad iedereen aan om stage in het buitenland te doen. Het is zo anders dan je gewend bent en je leert zoveel andere normen en waarden kennen.

Stage op Mauritius: een échte aanrader!

Pim

E-mail:

pimfischer@gmail.com

Boskoop, 14 maart 2019

Terug uit Mauritius

Bonjour,

Mijn naam is Pim Fischer en ik ben een derde jaars student van de opleiding Finance & Control aan de Haagse Hogeschool.

 

Voor mijn stage-periode van vier maanden, krijg ik de kans om naar Mauritius te gaan en stage te lopen bij een facilty management onderneming. Dit is natuurlijk een groot avontuur die ik met beide handen heb aangepakt.

Het lijkt me fantastisch om niet alleen stage te lopen op Mauritius maar ook om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vrienden te maken, te genieten van de natuur en een heel andere cultuur te proeven.

Stage lopen in het buitenland is toch een ander avontuur dan in Nederland en dat begint al bij de voorbereiding, zoals de aanvraag van een visum, het stopzetten van mijn OV-kaart, contact met het stagebedrijf (via Skype en email).

Op mijn website laat ik weten wat ik doe tijdens mijn stage en in mijn vrije tijd.

Wanneer je vragen hebt over mijn stage op Mauritius kun je natuurlijk contact met me opnemen!

Pim

E-mail:

pimfischer@gmail.com

Boskoop, 24 oktober 2018

Op weg naar Mauritius